Careers

Allround monteur

(40 UUR, M/V)

Employment: Full time

23 September 2019

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT: ambitieus, innovatief en internationaal. Tegelijkertijd zijn we een familiebedrijf met warmte en betrokkenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat je in een hecht team met plezier werkt aan de meest kleurrijke innovaties op het gebied van voeding. Met ons merk EXBERRY® zijn we marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van dranken en voedsel. Vanuit onze fabriek in Mierlo maken we producten die de hele wereld overgaan. Deze geven op een natuurlijke manier kleur aan dat nieuwe snoepje of dat lekkere drankje.

Omdat we groeien, zoeken we:

ALLROUND MONTEUR (40 UUR, M/V)

Wat ga je doen?

Als allround monteur zorg jij ervoor dat alle aanwezige technische apparatuur storingsvrij functioneert. Met je collega’s van de Technische Dienst vorm je een team met in totaal 8 monteurs. Samen repareer en onderhoud je het technische hart van onze fabriek. Door afwijkingen te rapporteren en waar mogelijk op te lossen, draag je bij aan een optimale veiligheid. Daarnaast werk je mee aan investerings- en vervangingsprojecten. Je bent

deel van het projectteam en denkt mee, beslist mee en werkt mee aan bijvoorbeeld het verplaatsen van een machine of de ingebruikname van een nieuwe machine. Je weet je collega’s uit jouw team te vinden voor advies en overleg, je collega’s uit de productie vertrouwen op jouw kennis en kunde als er wat is. Je maakt probleemanalyses van storingen, lost ze op en zorgt voor een definitieve oplossing (bijvoorbeeld door het vervangen van onderdelen). Natuurlijk ben je op de hoogte van de technische ontwikkelingen en

vernieuwingen in jouw vakgebied. En vanzelfsprekend werk je mee aan het

continu verbeteren van het proces en draag je actief verbeterpunten aan.

GNT is volop in beweging, dat geldt ook voor deze functie!

Wat heb je in huis?

De monteur die wij zoeken, heeft een afgeronde technische mbo-opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van MS office. Je werkt vooral in de fabriek, maar zorgt ook voor de administratieve afhandeling van storingen. Daarnaast heb je verstand van automatisering en weet je hoe processen verlopen en installaties werken.

Tenslotte ben je servicegericht, kun je snel schakelen en denk je graag in oplossingen.

Wat wij belangrijk vinden

We werken aan de hand van onze GNT-waarden. Bij ons werken mensen die ondernemend zijn en hun verantwoordelijkheid nemen. We zijn klantgericht, collegiaal en altijd bereid om elkaar te helpen. We zijn open en eerlijk en werken zoveel mogelijk duurzaam.

Wat wij je bieden

  • Een fulltime baan bij een succesvol en innovatief bedrijf.

  • Een bruto jaarsalaris tussen € 35.450,- en € 50.640,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen).

  • Gunstige pensioenregeling.

  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een boeiend bedrijf.

Maak je toekomst kleurrijk!

Past deze vacature bij jou? Stuur ons dan jouw motivatie en cv, vroegst mogelijke startdatum en een recente foto naar hrm@gnt-group.com. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Yvonne Zanders
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands