Careers

ERP (AV/BC14) Developer Team Lead

Employment: Full time

24 November 2020

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT, een ambitieus en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter dat de wereld kleur geeft! Wij zijn met ons merk EXBERRY® marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren zijn 100 % natuurlijk en worden bereid uit vruchten, groenten en planten.

We zijn continu bezig om de ongekende mogelijkheden van kleurende levensmiddelen te vernieuwen en te verbeteren. Natuurlijk kan niemand in de wereld al dat moois beter produceren dan de natuur zelf, maar wij zijn wereldkampioen als het gaat om het inzetten van de opbrengsten van de natuur. We behouden zorgvuldig al het mooie en goede ervan. Hierdoor bieden we onze klanten de meest hoogwaardige en betrouwbare producten. Dat is wat ons iedere dag opnieuw motiveert!

De belangrijkste ingrediënten voor het succes van GNT zijn onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking. Wij geloven in teamwork en staan klaar voor elkaar, onze klanten, onze leverancier en onze partners. Dat maakt ons GNT.

Omdat we groeien, zoeken we een:

ERP (NAV/BC14) Developer Team Lead (40 uur)

Wat ga je doen?

Als ervaren Developer ben je samen met de rest van je DevOps team verantwoordelijk voor de implementatie en doorontwikkeling van ons ERP-systeem (Microsoft NAV/Business Central).

Jij vertaalt, samen met je teamleden, de functionele vragen en wensen van onze business naar technische oplossingen. Ons productie- en verkooporganisatie bestaat uit vele interne klanten, zoals Manufacturing, Supply Chain, Quality, Engineering en Finance. Je zorgt ervoor dat de processen en applicaties optimaal op elkaar aansluiten. Daarbij ontwikkel je duurzame oplossingen ten behoeve van het productieproces. Je hebt contacten met gebruikers op onze vestigingen over de hele wereld.

Je bent verantwoordelijk voor een succesvolle technische implementatie van verschillende business applicaties. Jouw expertise wendt je aan om onze ontwikkelaars te begeleiden en de keyusers te ondersteunen. Dit doe je samen met onze business consultants en onze ontwikkelpartner in Duitsland. Je voelt je thuis binnen een internationale organisatie, waarbinnen je ook als consultant opereert. Je bent een professional die onze IT-afdeling helpt een volgende stap te maken in de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je draagt zorg voor het realiseren van vernieuwingen en wijzigingen in onze ERP applicatie.

 • Up to date blijven met nieuwe technologie.

 • Overleggen met onze business, inventariseren van eisen en wensen.

 • Adviseren, uitdenken en realiseren van oplossingen.

 • Het ontwerpen, bouwen en beheren van (nieuwe) functionaliteiten

Wat heb je in huis?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfskundige Informatica).

 • Je hebt 5 jaar ervaring met Dynamics NAV/Business Central en gedegen ervaring in C/AL.

 • Het is een pré als je bekend bent met MS Azure suite en kennis hebt van C# en Visual Studio.

 • Je hebt een certificering voor Professional Scrum Master-1 (of vergelijkbaar).

 • Je hebt ervaring in DevOps, Scrum of andere vorm van agile werken.

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Spreek je ook Duits, dan is dat een pré.

Je bent communicatief sterk en in staat om in meerdere talen collega’s op meerdere niveaus te overtuigen. Je bent gedreven, leergierig en initiatiefrijk. Je hebt ervaring in het geven van trainingen en demo’s en weet hoe je een testplan en een handleiding moet schrijven.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat wij je bieden

 • Een fulltime baan bij een succesvol en innovatief bedrijf.

 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen bij te kopen).

 • Een gunstige pensioenregeling.

 • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

Maak je toekomst kleurrijk!

Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur dan jouw cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een pasfoto naar hrm@gnt-group.com. Je hoort daarna op korte termijn van ons of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

Marloes van Nijnanten
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands