Careers

Laborant

(20-40 uur)

Employment: Part time

07 July 2021

Let’s color the world!

Wij zijn GNT, een ambitieus en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter dat de wereld kleur geeft! Wij zijn met ons merk EXBERRY® marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren zijn 100 % natuurlijk en worden bereid uit vruchten, groenten en planten.

We zijn continu bezig om de ongekende mogelijkheden van kleurende levensmiddelen te vernieuwen en te verbeteren. Natuurlijk kan niemand in de wereld al dat moois beter produceren dan de natuur zelf, maar wij zijn wereldkampioen als het gaat om het inzetten van de opbrengsten van de natuur. We behouden zorgvuldig al het mooie en goede ervan. Hierdoor bieden we onze klanten de meest hoogwaardige en betrouwbare producten. Dat is wat ons iedere dag opnieuw motiveert!

De belangrijkste ingrediënten voor het succes van GNT zijn onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking. Wij geloven in teamwork en staan klaar voor elkaar, onze klanten, onze leverancier en onze partners. Dat maakt ons GNT

Vanwege een tijdelijke noodzaak voor vervanging op de QC/QA afdeling van GNT, van september 2021 t/m februari 2022, zijn wij op ons QC laboratorium in Mierlo op zoek naar een:

LABORANT (20-40 uur)

Wat ga je doen?

Als Laborant ben je verantwoordelijk voor het hele analysepakket en rapportage van de resultaten. Het doel van de functie is het verrichten van alle voorkomende analyses zoals kleur, troebelheid, viscositeit, vochtgehalte, particle size, zuurgraad, etc.). De analyses worden uitgevoerd met behulp van verschillende methodes en apparaten.

  • Je controleert de ontvangen monsters aan gestelde normen en specificaties.

  • Je stelt apparatuur in volgens daartoe geldende technische handleidingen en werkinstructies.

  • Je zorgt voor een goede orde, netheid en hygiëne bij de werkzaamheden en leeft de voorschriften en procedures na.

Bovendien werk je mee aan continue verbetering en signaleer je verbeterpunten voor de processen op het laboratorium.

Wat heb je in huis?

  • Een afgeronde MLO opleiding, richting chemie, analytische chemie of voedingsmiddelen.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat wij je bieden

  • Een baan bij een succesvol en innovatief bedrijf.

  • Marktconform salaris.

  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen).

  • Gunstige pensioenregeling.

  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een boeiend bedrijf.

Maak je toekomst kleurrijk!

Past deze vacature bij jou? Stuur ons dan jouw motivatie en cv, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto naar hrm@gnt-group.com. Je hoort zo spoedig mogelijk of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Marloes van Nijnanten
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands