Careers

Content Marketing Specialist

(m/v)

Employment: Full time

11 February 2020

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT: ambitieus, innovatief en internationaal. Tegelijkertijd zijn we een familiebedrijf met warmte en betrokkenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat je in een hecht team met plezier werkt aan de meest kleurrijke innovaties op het gebied van voeding. Met ons merk EXBERRY® zijn we marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van dranken en voedsel. Vanuit onze fabriek in Mierlo maken we producten die de hele wereld overgaan. Deze geven op een natuurlijke manier kleur aan dat nieuwe snoepje of dat lekkere drankje.

Omdat we groeien, zoeken we een fulltime:

Content Marketing Specialist

Wat ga je doen?

Kies je voor een baan als Content Marketing Specialist bij GNT, dan kies je voor afwisseling. Samen met het Global GNT MarCom team ben je verantwoordelijk voor het goed op de kaart zetten van het merk EXBERRY® binnen de internationale B-to-B voedingsindustrie. Dit betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor de creatie van content in de breedste zin van het woord.

Je taken zijn:

 • Bedenken, aansturen en (mede) uitvoeren van nieuwe content strategieën en campagnes.

 • Verantwoordelijk voor het initiëren en (mede) uitvoeren van een jaarlijkse contentkalender.

 • Briefen van o.a. reclame- en persbureaus voor het maken van commerciële/technische uitingen, zoals artikelen, productleaflets, persberichten en webteksten en het begeleiden naar een perfect eindresultaat.

 • Het maken van creatieve sales presentaties en trendrapporten.

 • Werken aan uiteenlopende projecten, zoals productlancering, eind-consumentenonderzoeken en communicatie over sustainability.

Je werkt veel samen met ons pr-bureau in Engeland en onderhoudt nauwe banden met onze interne specialisten. Als Content Marketing Specialist kun je je creativiteit, strategisch inzicht en kennis op het gebied van content marketing volledig kwijt en krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat heb je in huis?

We zoeken:

 • Een professional met minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Journalistiek, Food & Business of Food Innovation Management.

 • Bij voorkeur heb je ervaring met Photoshop, InDesign en Illustrator.

 • Het schrijven van Engelse teksten gaat je eenvoudig af. Wanneer je ook de Duitse taal beheerst, heb jij zeker een streepje voor.

 • Werkervaring binnen de internationale levensmiddelenindustrie is gewenst.

Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en communicatief vaardig en staat te trappelen om deel uit te maken van de innovatieve en internationale wereld van GNT. In je werk ben je secuur, een sterke teamspeler, betrokken en betrouwbaar. Natuurlijk houd je ervan om jouw werkzaamheden op een hoog niveau af te leveren. Je zet graag een stapje extra om je collega’s, het team of de organisatie verder te helpen.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat we je bieden

 • Een fulltimebaan bij een innovatief bedrijf.

 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen bij te kopen).

 • Gunstige pensioenregeling.

 • Een afwisselende functie in een moderne, veilige werkomgeving.

Maak je toekomst kleurrijk!

Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur dan je cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto vóór 1 maart a.s. naar hrm@gnt-group.com. Je hoort daarna van ons of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek op 10 maart a.s. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

Creëer een kleurrijke toekomst!

Annet van Leenders
Head of Group HR
GNT Group B.V. (Headquarter)
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands