Careers

Controller

(m/v)

Employment: Full time

03 April 2020

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT, een ambitieus en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter dat de wereld kleur geeft! Wij zijn met ons merk EXBERRY® marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren zijn 100 % natuurlijk en worden bereid uit vruchten, groenten en planten.

We zijn continu bezig om de ongekende mogelijkheden van kleurende levensmiddelen te vernieuwen en te verbeteren. Natuurlijk kan niemand in de wereld al dat moois beter produceren dan de natuur zelf, maar wij zijn wereldkampioen als het gaat om het inzetten van de opbrengsten van de natuur. We behouden zorgvuldig al het mooie en goede ervan. Hierdoor bieden we onze klanten de meest hoogwaardige en betrouwbare producten. Dat is wat ons iedere dag opnieuw motiveert!

De belangrijkste ingrediënten voor het succes van GNT zijn onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking. Wij geloven in teamwork en staan klaar voor elkaar, onze klanten, onze leverancier en onze partners. Dat maakt ons GNT.

Omdat we groeien, zoeken we een:

CONTROLLER (40 UUR, M/V)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en kwartaalrapportages, waarbij je toeziet op de juiste weergave van de cijfers. Door optimalisering en inrichting van de AO-IC processen, zorg je voor optimale informatievoorziening naar management, onder meer in de vorm van KPI’s. Je komt te werken in een relatief klein team van vijf personen, daarom verwachten we van je dat je initiatiefrijk bent en zelf participeert in projecten. Je analyseert data door middel van BI, waarbij je komt tot een advies of aanbeveling. En vanzelfsprekend ben je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wat heb je in huis?

Je werkt gestructureerd, hebt een analytisch denkvermogen en hebt een oplossingsgerichte instelling. De ‘klus’ op tijd klaren is voor jou een vanzelfsprekendheid en je weet hoe je zaken aan moet pakken vanwege je ondernemende houding. Je bent overtuigend en weet mensen mee te nemen op diverse niveaus. Je formuleert duidelijk jouw verwachtingen en bewaakt de uitvoering en kwaliteit. Natuurlijk hecht je grote waarde aan integriteit en kom je tot de beste prestaties door samen te werken!

Daarnaast heb je:

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau.

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een rol als Financial- of Business Controller of in een accountancy omgeving.

 • Bewezen ervaring met ERP systemen (Navision & QlikView bij voorkeur) en vergaande ervaring met Excel.

 • Ervaring met het werken in een internationale organisatie.

 • Affiniteit met een productieomgeving is een pré.

 • Uitstekende beheersing van het Engels en bij voorkeur Duits.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat wij je bieden:

 • Een baan bij een succesvol en innovatief bedrijf.

 • Marktconform salaris.

 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen).

 • Gunstige pensioenregeling.

 • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een boeiend bedrijf.

Maak je toekomst kleurrijk!

Past deze vacature bij jou? Stuur ons dan jouw motivatie en cv, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto hrm@gnt-group.com. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Marloes Goeijers
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands