Careers

Junior ERP (AV/BC14) Developer

Employment: Full time

24 November 2020

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT, een ambitieus en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter dat de wereld kleur geeft! Wij zijn met ons merk EXBERRY® marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren zijn 100 % natuurlijk en worden bereid uit vruchten, groenten en planten.

We zijn continu bezig om de ongekende mogelijkheden van kleurende levensmiddelen te vernieuwen en te verbeteren. Natuurlijk kan niemand in de wereld al dat moois beter produceren dan de natuur zelf, maar wij zijn wereldkampioen als het gaat om het inzetten van de opbrengsten van de natuur. We behouden zorgvuldig al het mooie en goede ervan. Hierdoor bieden we onze klanten de meest hoogwaardige en betrouwbare producten. Dat is wat ons iedere dag opnieuw motiveert!

De belangrijkste ingrediënten voor het succes van GNT zijn onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking. Wij geloven in teamwork en staan klaar voor elkaar, onze klanten, onze leverancier en onze partners. Dat maakt ons GNT.

Omdat we groeien, zoeken we een:

Junior ERP (NAV/BC14) Developer (40 uur)

Wat ga je doen?

Als Junior Navision Developer ben je samen met de rest van je DevOps team betrokken bij de implementatie en doorontwikkeling van ons ERP-systeem (Microsoft NAV/Business Central).

Jij vertaalt, samen met je teamleden, de functionele vragen en wensen van onze business naar technische oplossingen. Ons productie- en verkooporganisatie bestaat uit vele interne klanten, waaronder Manufacturing, Supply Chain, en Quality. Je zorgt ervoor dat de processen en applicaties optimaal op elkaar aansluiten. Daarnaast ontwikkel je duurzame oplossingen ten behoeve van het productieproces. Dit doe je samen met collega ontwikkelaars en consultants.

Als beginnend developer ben je samen met een senior developer betrokken bij grotere projecten, zoals de implementatie van het ERP-systeem bij een nieuwe vestiging in Amerika. Je werkt graag met verschillende afdelingen en culturen en voelt je thuis binnen een internationale organisatie.

Je taken zijn:

 • Ondersteunen bij de implementatie of upgrade van IT-software.

 • Up to date blijven met nieuwe technologie.

 • Overleggen met onze business, inventariseren van eisen en wensen.

 • Op basis hiervan adviseren, uitdenken en realiseren van oplossingen.

 • Support verlenen aan afdelingen.

Wat heb je in huis?

 • Minimaal HBO opgeleid (Bedrijfskundige) informatica.

 • Je hebt tot 2 jaar ervaring met Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Business Central en C/AL.

 • Je hebt MS Azure suite kennis. C#-kennis en Visual Studio is een pré.

 • Je hebt een Professional Scrum Master-1 certificering of bent bereid dat te halen.

 • Je hebt ervaring in DevOps of een andere vorm van agile werken.

 • Je bent bereid om te reizen tussen Nederland en Duitsland (Aachen).

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Duits is een pré!

 • Je bent communicatief sterk en in staat om collega’s te overtuigen. Verder ben je leergierig, initiatiefrijk en ben je een echte teamspeler.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat wij je bieden

 • Een fulltimebaan bij een innovatief bedrijf.

 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen bij te kopen).

 • Gunstige pensioenregeling.

 • Een afwisselende functie in een moderne, veilige werkomgeving.

Maak je toekomst kleurrijk!

Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur dan je cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto naar hrm@gnt-group.com. Je hoort daarna op korte termijn van ons of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

Marloes van Nijnanten
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands