Careers

(Online) Marketing Communication Specialist

(m/v)

Employment: Full time

10 September 2020

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT, een ambitieus en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter dat de wereld kleur geeft! Wij zijn met ons merk EXBERRY® marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren zijn 100 % natuurlijk en worden bereid uit vruchten, groenten en planten.

We zijn continu bezig om de ongekende mogelijkheden van kleurende levensmiddelen te vernieuwen en te verbeteren. Natuurlijk kan niemand in de wereld al dat moois beter produceren dan de natuur zelf, maar wij zijn wereldkampioen als het gaat om het inzetten van de opbrengsten van de natuur. We behouden zorgvuldig al het mooie en goede ervan. Hierdoor bieden we onze klanten de meest hoogwaardige en betrouwbare producten. Dat is wat ons iedere dag opnieuw motiveert!

De belangrijkste ingrediënten voor het succes van GNT zijn onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking. Wij geloven in teamwork en staan klaar voor elkaar, onze klanten, onze leverancier en onze partners. Dat maakt ons GNT.

Vanwege onze groei, zoeken we een:

(Online) Marketing Communication Specialist

In deze nieuwe functie maak je deel uit van de afdeling Marketing Communication en rapporteer je aan de Market Development Manager.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de Marketing Automation, waarbij je leads / prospects aan ons bindt via een optimale customer journey. Het versterken van de klantrelatie heeft voor jou prioriteit, dit doe je door het creëren van online campagnes op basis van eigen (online en offline) data. Je bent verantwoordelijk voor het succes van een campagne en stuurt op de cijfers. Je evalueert en weet wanneer het tijd is om bij te sturen. Samen met jouw collega’s van het GNT Marketing Communication team ben je verantwoordelijk voor het goed op de kaart zetten van het merk EXBERRY® binnen de internationale B-to-B voedingsindustrie. Je werkt hierbij nauw samen met de Content Specialist, Web Specialist en Sales Managers.

Je hebt een veelzijdige functie op het snijvlak van Marketing, Sales en IT. Jij bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en neemt het team hierin mee.

Je taken zijn:

 • Adviseren en opstellen van doelgroep- of klantselecties voor marketingactiviteiten, het maken van klantprofielen en – analyses en het inzichtelijk maken van de ROI.

 • Adviseren, inzichtelijk maken van de customer journey en touchpoints met als doel het verhogen van de conversie en het versterken van de klantrelatie.

 • Bedenken, aansturen en uitvoeren van nieuwe online campagnes. Bepalen van de effectiviteit hiervan en het doen van verbetervoorstellen.

 • Ontwikkelen en beheren van dashboards en rapportages met behulp van BI-tooling voor het monitoren van resultaten.

Wat heb je in huis?

 • Een professional met HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van marketing, bedrijfskunde of bedrijfseconomie.

 • Ervaring met Microsoft CRM Dynamics, ClickDimensions, of een vergelijkbaar CRM pakket. Natuurlijk ben je volledig thuis in SEO, SEA, Google Analytics en Google Tagmanager.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels.

 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan binnen een internationale organisatie. Als je expertise hebt in een B-to-B heb je zeker een streepje voor. Daarnaast is het een pre als je ervaring hebt in de voedings-of drankenindustrie.

Je bent van nature een echte pioneer, hebt een analytisch vermogen en werkt graag met deadlines. In je werk ben je resultaatgericht, praktisch, een teamspeler, proactief en communicatief sterk. Natuurlijk houd je ervan om jouw werkzaamheden op een hoog niveau af te leveren.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat we je bieden

 • Een fulltimebaan bij een innovatief bedrijf.

 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen bij te kopen).

 • Gunstige pensioenregeling.

 • Een afwisselende functie in een moderne, veilige werkomgeving.

Maak je toekomst kleurrijk!

Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur dan je cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto naar hrm@gnt-group.com. Je hoort daarna van ons of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

Creëer een kleurrijke toekomst!

Marloes Goeijers
HR Advisor
GNT Group B.V. (Headquarter)
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands