Careers

Procesoperator 3-ploegen

(m/v)

Employment: Full time

06 May 2019

Algemeen

Ben jij toe aan een nieuwe stap als Procesoperator en heb je ervaring in de procesindustrie? Dan is dit een vacature die past bij jou!

GNT is een modern, ambitieus en dynamisch familiebedrijf met een informeel karakter. Wij zijn marktleider op het gebied van de productie van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren worden bereid uit vruchten, groenten en planten en zijn daarom 100% natuurlijk. Onze productielocaties zijn in Mierlo (Nederland) en in Heinsberg (Duitsland). Verkoopkantoren bevinden zich in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Frankrijk, Spanje, Italië, Singapore, Brazilië, Dubai en de USA.

Door de sterke groei van onze organisatie, zijn wij op ons hoofdkantoor in Mierlo op zoek naar een:

PROCESOPERATOR - 3 PLOEGEN (40 UUR, M/V)

Taken

  • Afhankelijk van je kennis en ervaring is het de bedoeling dat je onze verschillende machines bedient. Aan jou de taak om dit zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Daarnaast houd je je bezig met het aanvullen van de grondstoffen, verhelpen van kleine storingen, gegevens noteren en tijd- en materiaalverantwoording.

  • Je regelt en stuurt het proces waarbij je rekening houdt met de juiste kwaliteit en kwantiteit. Het gaat om verschillende processen zoals bijvoorbeeld extraheren, filtreren en indampen. Hierbij heb je oog voor verbetering en draag je verbeterpunten aan.

  • Tevens voer je procescontroles uit en analyseer je monsters op het productielaboratorium.

  • Werktijden van de 3-ploegen zijn: 06.00 – 14.15 / 14.00 – 22.15 / 22.00 – 06.15 uur.

Functie-eisen

Als Procesoperator beschik je bij voorkeur over een afgeronde VAPRO c.q. MTS opleiding of heb je relevante werkervaring opgedaan. Ook bezit je een gezonde dosis nieuwsgierigheid om de diverse werkzaamheden onder de knie te krijgen en neem je de verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden die op de afdeling uitgevoerd worden.

Competenties

GNT biedt je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in uitdagende projecten. Hiermee lever je een zeer waardevolle bijdrage aan de toekomst van onze organisatie.

Jouw toekomst

GNT biedt je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Verder bieden wij jou:

  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving, binnen een hecht team waar jij je ambities zeker kwijt zal kunnen en waar voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling!

  • Een gedegen inwerkprogramma

  • Een mooi toekomstperspectief

Reageren

Is dit de vacature die bij jou past? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk jouw motivatie en cv, maar ook jouw salarisindicatie, vroegst mogelijke startdatum én een foto. Stuur deze naar: hrm@gnt-group.com en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Marloes Goeijers
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands