Careers

Teamleider Operations Office

(m/v, fulltime)

Employment: Full time

09 April 2021

Let’s color the world!

Wij zijn GNT, een ambitieus en innovatief familiebedrijf met een informeel karakter dat de wereld kleur geeft! Wij zijn met ons merk EXBERRY® marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van voedsel en dranken. Onze kleuren zijn 100 % natuurlijk en worden bereid uit vruchten, groenten en planten.

We zijn continu bezig om de ongekende mogelijkheden van kleurende levensmiddelen te vernieuwen en te verbeteren. Natuurlijk kan niemand in de wereld al dat moois beter produceren dan de natuur zelf, maar wij zijn wereldkampioen als het gaat om het inzetten van de opbrengsten van de natuur. We behouden zorgvuldig al het mooie en goede ervan. Hierdoor bieden we onze klanten de meest hoogwaardige en betrouwbare producten. Dat is wat ons iedere dag opnieuw motiveert!

De belangrijkste ingrediënten voor het succes van GNT zijn onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking. Wij geloven in teamwork en staan klaar voor elkaar, onze klanten, onze leverancier en onze partners. Dat maakt ons GNT.

Wij zijn op zoek naar een:

Teamleider Operations Office (40 UUR)

Vanuit het hoofdkantoor in Mierlo werk je als Teamleider Operations Office op de gelijknamige afdeling en ben je verantwoordelijk voor de productieplanning van onze twee productievestigingen, het totale beheer van de voorraden halffabricaat en eindproduct. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen, Logistiek, Inkoop, Research & Development, Sales & Orderprocessing en medewerkers op de verschillende productievestigingen. Je werkt in een hecht team dat bestaat uit 6 medewerkers (incl. Teamleider).

Wat verwachten we van je?

 • Je stelt naar aanleiding van de binnengekomen orders, voorraadniveaus en de forecast het volume plan op voor de productie van halffabricaten en eindproducten met behulp van onze OMP-Planningstool.

 • Samen met je team stel je op basis van het volumeplan en de beschikbare capaciteit van machines en personeel de detailplanning op.

 • Samen met je team stel je op basis van het detailplan de recepten samen voor de productie halffabricaten, eindproducten en je plant deze concreet in.

 • Samen met je team zorg je voor een correcte overdracht van de concreet geplande productieopdrachten naar de operationele afdelingen.

 • Na productie controleer je de uitgevoerde productieopdrachten administratief op juistheid en sluit deze productieopdrachten.

 • Je monitort het dynamische voorraadniveau, optimaliseert de voorraadhoogtes en bepaald de minimale en maximale voorraadhoogtes.

 • Jaarlijks zit jij het productieoverleg voor en bespreekt de jaarplanning met de Productiemanager, Kwaliteitsmanager, Supply Chain Manager en de inkooporganisatie.

 • Je initieert verbetervoorstellen ten behoeve van processen, protocollen, capaciteitenbeheer en de productieplanning. Verder ben je vanuit jouw afdeling betrokken bij verbeterprojecten binnen GNT.

 • Samen met je team verzorg je in verband met speciale eisen (vb. Halal en Kosher) de aparte procedures en draagt zorg voor een juiste afhandeling van deze procedures.

 • Je ondersteunt de productieplanners en de medewerkers van de afdeling Sales & Orderplanning bij het afstemmen van de beschikbare capaciteit, de beschikbare kwaliteit van de producten en de logistieke planning.

Wat heb je in huis?

Je bent proactief, analytisch en communicatief sterk om als belangrijke spil deel uit te maken van de innovatieve en internationale wereld van GNT. In je werk ben je secuur, gedreven en ben je een sterke teamplayer. Daarnaast beschik je over:

 • Een HBO+ opleiding, bij voorkeur bedrijfskunde / logistiek c.q. Supply Chain Management

 • Relevante werkervaring en kennis in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een servicegerichte zakelijke omgeving.

 • Goede beheersing van Microsoft Office. Kennis van Navision en OMP is een pré.

 • Goede beheersing van de Engelse taal zowel schrijven als spreken.

 • Duits is een pré.

Wat vinden wij belangrijk?

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat bieden we jou?

 • Een baan bij een succesvol en innovatief familiebedrijf.

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 41.840,- en € 59.770,- , afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

 • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen).

 • Een gunstige pensioenregeling.

 • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

We color the world, so do you?

Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur dan je cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto uiterlijk 30 april a.s. naar hrm@gnt-group.com. Je hoort zo spoedig mogelijk of je bent geselecteerd voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

Marloes van Nijnanten
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands