Careers

Technicus Industriële Automatisering

40 UUR, M/V

Employment: Full time

24 February 2021

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT: ambitieus, innovatief en internationaal. Tegelijkertijd zijn we een familiebedrijf met warmte en betrokkenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat je in een hecht team met plezier werkt aan de meest kleurrijke innovaties op het gebied van voeding. Met ons merk EXBERRY® zijn we marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van dranken en voedsel. Vanuit onze fabriek in Mierlo maken we producten die de hele wereld overgaan. Deze geven op een natuurlijke manier kleur aan dat nieuwe snoepje of dat lekkere drankje.

Omdat we groeien, zoeken we:

TECHNICUS INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

Wat ga je doen?

De procesinstallaties omvatten verschillende onderdelen zoals filters, separatoren, pompen, tanks, indampers, sproeidrogers, verpakkers en vullers. De procesinstallaties worden aangestuurd door een centraal besturingssysteem met proces kritische sensoren die regelmatig geijkt moeten worden. Essentieel voor het productieproces is dat de beschikbaarheid van de automatisering en de daaraan gekoppelde machines/metingen het hoogste niveau behaald om zo onze productkwaliteit en levering te waarborgen. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen maak je de data en informatie van de processen inzichtelijk en toegankelijk.

Een overzicht van je taken en verantwoordelijkheden bij GNT tref je hieronder:

 • Inbrengen van jouw specifieke expertise op gebied van industriële automatisering ten behoeve van het efficiënt inrichten van het onderhouds- en ijkproces;

 • Toepassen van besturings- en meet- & regeltechniek ten behoeve van het monitoren, controleren en verbeteren van de werking van de machines;

 • Samenwerken met collegae van de technische dienst om huidige machines optimaal te laten functioneren en nieuwe machines in bedrijf te stellen;

 • Bijdragen aan de algehele veiligheid door afwijkingen te rapporteren en waar mogelijk op te lossen;

 • Signaleren van verbeterpunten en meewerken aan het verbeteren van processen;

 • Analyseren van voornamelijk technische problemen of te voorziene problemen met betrekking tot besturingstechniek en meet & regeltechniek.

Wat heb je in huis?

Als Technicus Industriële Automatisering beschik je over de kennis, kunde en ervaring zoals hieronder beschreven:

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding elektrotechniek;

 • Je hebt een afgeronde Post MBO opleiding Dirksen/ROVC industriële automatisering;

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de meet- & regeltechniek ten behoeve van een productieproces;

 • Je bent bekend met Siemens S7, TIA Portal, Wonderware en WinCC;

 • Je hebt ervaring met het structureren, organiseren, monitoren en onderhouden van procesinstallaties;

 • Je wilt graag werken bij een werkgever waar mensen centraal staan en waar idealen en ambitie samengaan;

 • Het is een pre als je je verstaanbaar kunt maken in het Engels en Duits;

 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/Helmond of op bereisbare afstand.

Wat wij belangrijk vinden

We werken aan de hand van onze GNT-waarden. Bij ons werken mensen die ondernemend zijn en hun verantwoordelijkheid nemen. We zijn klantgericht, collegiaal en altijd bereid om elkaar te helpen. We zijn open en eerlijk en werken zoveel mogelijk duurzaam.

Wat we je bieden

Als Technisch Industriële Automatisering kom je te werken in een groeiend bedrijf waar de mens centraal staat. Dit begint bij de medewerkers die een zeer gunstige pensioenregeling hebben. GNT is een moderne werkgever en at houdt ook in dat ook thuiswerken mogelijk is wanneer je werk dit toelaat. Je hebt 26 vrije dagen per kalenderjaar, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Je ontvangt een marktconform salaris.

Maak je toekomst kleurrijk!

Denk je direct: dit is mijn baan? HRM@WORK verzorgt de werving en selectie voor de vacature Technicus Industriële Automatisering. Solliciteren? Klik hier of op onderstaande link:

https://www.hrmatwork.nl/vacatures/vacature-technicus-industriele-automatisering-4732888-11.html .

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Yvonne Zanders
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands