Careers

Procesoperators voor de 3-ploegendienst

(m/v)

Employment: Full time

14 April 2021

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT: ambitieus, innovatief en internationaal. Tegelijkertijd zijn we een familiebedrijf met warmte en betrokkenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat je in een hecht team met plezier werkt aan de meest kleurrijke innovaties op het gebied van voeding. Met ons merk EXBERRY® zijn we marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van dranken en voedsel. Vanuit onze fabriek in Mierlo maken we producten die de hele wereld overgaan. Deze geven op een natuurlijke manier kleur aan dat nieuwe snoepje of dat lekkere drankje.

Omdat we groeien, zoeken we:

PROCESOPERATORS (M/V) VOOR DE 3- PLOEGENDIENST

Wat ga je doen?

Kiezen voor een baan als Procesoperator bij GNT is kiezen voor afwisseling. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de processen in onze fabriek. Dit betekent dat je zorgt dat de machines optimaal werken. Je vult grondstoffen aan, verhelpt kleine storingen en noteert en verantwoordt de procesgegevens. Verder zorg je voor het regelen en aansturen van de verschillende processen zoals extraheren, filtreren en indampen. Je houdt de kwaliteit én de kwantiteit in het oog, voert procescontroles uit en analyseert monsters in ons productielaboratorium. Je bent een belangrijke schakel in het continu verbeteren van het proces. Als Procesoperator heb je een eigen team, jouw ploeg!

Wat heb je in huis?

We zoeken Procesoperators met een afgeronde MTS- of VAPRO-opleiding of relevante werkervaring. Je bent van nature nieuwsgierig en staat te trappelen om deel uit te maken van de innovatieve wereld van GNT. In je werk ben je een sterke teamspeler, betrokken en servicegericht. Je zet graag een stapje extra om je collega’s, het team of de organisatie verder te helpen.

Wat wij belangrijk vinden

We werken aan de hand van onze GNT-waarden. Bij ons werken mensen die ondernemend zijn en hun verantwoordelijkheid nemen. We zijn klantgericht, collegiaal en altijd bereid om elkaar te helpen. We zijn open en eerlijk en werken zoveel mogelijk duurzaam.

Wat wij je bieden

  • Een fulltime baan bij een innovatief bedrijf.

  • Een bruto jaarsalaris tussen de € 29.490 en € 47.050,- afhankelijk van kennis en ervaring, exclusief ploegentoeslag.

  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om extra dagen bij te kopen).

  • Gunstige pensioenregeling.

  • Een afwisselende functie in een moderne, veilige werkomgeving.

Maak je toekomst kleurrijk!

Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur ons dan je cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto via hrm@gnt-group.com. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Yvonne Zanders
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands