Careers

Warehouse Operator

(m/v) in dagdienst

Employment: Full time

17 August 2021

Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

Wij zijn GNT: ambitieus, innovatief en internationaal. Tegelijkertijd zijn we een familiebedrijf met warmte en betrokkenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat je in een hecht team met plezier werkt aan de meest kleurrijke innovaties op het gebied van voeding. Met ons merk EXBERRY® zijn we marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van dranken en voedsel. Vanuit onze fabriek in Mierlo maken we producten die de hele wereld overgaan. Deze geven op een natuurlijke manier kleur aan dat nieuwe snoepje of dat lekkere drankje.

Voor de duur van een jaar, zoeken we een:

WAREHOUSE OPERATOR (40 UUR, M/V, DAGDIENST)

Wat ga je doen?

Als Warehouse Operator is het magazijn jouw domein. Je maakt deel uit van het team van ongeveer 15 personen voor wie het magazijn geen geheimen heeft. Als Warehouse Operator laad en los je de producten en controleer je de hoeveelheid en de kwaliteit. Je pickt orders, neemt monsters en maakt orders verzendklaar. Dit betreft o.a. het labelen van de producten, stapelen, sealen en strappen van de pallets. Je zorgt ook voor intern transport tussen productie en het magazijn. Natuurlijk houd je je werkplek schoon en zorg je voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften.

Wat heb je in huis?

Je bent een aanpakker, vindt het fijn om in een team te werken en hebt een positieve instelling. Daarnaast ben je nauwkeurig en servicegericht. Je hebt daarnaast relevante werkervaring, een heftruckdiploma en je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat wij belangrijk vinden

De GNT-waarden staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Daarom vinden we het belangrijk dat wij bij elkaar passen. Bij GNT werken mensen die ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Klant- en servicegerichtheid staat natuurlijk voorop! We zetten altijd dat stapje extra om onze externe – en interne klanten de beste service te bieden. Daarnaast doen we alles wat we doen zo duurzaam mogelijk. We zijn open en eerlijk naar elkaar en halen het beste in elkaar naar boven.

Wat wij je bieden

  • Een baan bij een succesvol en innovatief bedrijf.

  • Een bruto jaarsalaris tussen € 26.350 en € 37.640, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen).

  • Gunstige pensioenregeling.

  • Een afwisselende functie in een moderne werkomgeving.

  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en deel uit te maken van een boeiend bedrijf.

Maak je toekomst kleurrijk!

Past deze vacature bij jou? Stuur ons dan jouw motivatie en cv, vroegst mogelijke startdatum en een recente foto naar hrm@gnt-group.com. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens.

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Yvonne Zanders
HR Advisor
GNT International B.V.
Industrieweg 26
5731 HR - Mierlo, Netherlands